Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι Θ Ε Ο Σ;

Απόσπασμα από το βιβλίο
«ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ»
--- Επιστημονικές αποδείξεις ότι υπάρχει Θεός .
--- Κατάρριψη   του  υλισμού   και   της   αθεϊας.   
    --- Το βιβλίο που φέρνει την «Δευτέρα Παρουσία».
--- Το βιβλίο των βιβλίων που περιέχει όλες τις γνώσεις : 
Επιστημονικές, φιλοσοφικές, ιστορικές, κοινωνικές.
Λίγα από τα περιεχόμενα :
1) Ο υλισμός και η αθεΐα, είναι θεωρίες του 19ου αιώνα, που λένε ότι δεν υπάρχει Θεός αλλά μόνο η ύλη, η οποία λειτουργεί μηχανικά…χτυπούν τα υλικά στοιχεία το ένα το άλλο και τα κάνουν όλα! Όμως στον 19ο αιώνα, δεν υπήρχαν οι επιστημονικές μελέτες για την ύλη, που σήμερα δείχνουν ότι η ύλη δεν είναι κάτι στερεό και σταθερό, όπως πίστευε ο υλισμός. Η ύλη είναι βασικά πυρηνικά πανκινούμενα υποατομικά στοιχεία, δηλαδή ενεργειακά στοιχεία, τα οποία μάλιστα στο μικροσκόπιο παρατήρησης φαίνονται κάποτε να εξαφανίζονται ξαφνικά, ενώ άλλα εμφανίζονται επίσης ξαφνικά, από το τίποτε, σαν να είναι άυλα. Απόδειξη ότι ο υλισμός του 19ου αιώνα είναι λανθασμένος. Επίσης μάθαμε ότι η ενέργεια μετατρέπεται σε ύλη και η ύλη σε ενέργεια, δηλαδή όλα είναι ενέργεια. Και τελικά, διά της «Μεγάλης έκρηξης», που την πιστεύουν όλοι οι επιστήμονες, οι δισεκατομμυρίων αριθμών ήλιοι του τεράστιου υλικού μας σύμπαντος, που συνεχώς φθείρονται, ξαφνικά με έναν μεταφυσικό - καθαρά υπερφυσικό - τρόπο, μέσα σε λίγα μόνο εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου (!),.. από αποστάσεις δισεκατομμυρίων ετών φωτός, όλοι αυτοί οι ήλιοι και πλανήτες συγκεντρώνονται σε ένα σημείο, σαν ένα κοσμικό αυγό, 15/54 γραμμαρίων και μετά σε 3 – 4 λεπτά, αρχίζει η αναγέννηση του νέου υλικού σύμπαντος. Φανερό ότι είναι υπερφυσικό έργο νόησης, δηλ. Θεού.
2) Όλα τα βιολογικά όντα, επίσης, χλωρίδας και πανίδας, αποδεικνύεται ότι είναι δημιουργίες μιας συμπαντικής νόησης. Σε κάθε φύλλο οποιουδήποτε φυτού, για να γίνει όμοιο με το σχήμα και με το μέγεθος του φύλλου του είδους του, μετριέται ακριβώς ο αριθμός των κυττάρων που θα μπουν στο κάθε σημείο του φύλλου. Χιλιάδες νοητικά συμπλέγματα λοιπόν μετρούν τα φύλλα ενός δέντρου. Πόσα νοητικά συμπλέγματα μετρούν όλα τα απροσμέτρητα τρισεκατομμύρια φύλλα όλων των φυτών της γης ; Και αυτά είναι λίγα αν αναλογισθούμε τα αμέτρητα είδη των ζώων και τα μέλη των σωμάτων τους, που χρειάζονται πολύ περισσότερα νοητικά συμπλέγματα για να αναπτυχθούν όλες οι ομοιομορφίες τους, ίδια δύο μάτια, δύο χέρια, δύο πόδια και τόσα άλλα... και να δώσουν τις δημιουργίες των λειτουργιών τους. Όλα λοιπόν ελέγχονται από την νόηση. Γιατί, άλλωστε, ξέρουμε σήμερα από όλες τις επιστήμες, ότι η ύλη δεν έχει την δυνατότητα σκέψης. Η νόηση μόνο ελέγχει και διευθύνει όλες τις υλικές λειτουργίες και δημιουργεί τα πάντα, με όργανο την ύλη που δεν έχει δική της σκέψη. Έτσι δικαιώνεται ο Χριστός που λέει ότι : "Ο πατήρ μου πνεύμα εστί και ως πνεύμα πρέπει να λατρεύουμε αυτόν".
3) Και έχουμε ένα ζήτημα, που παρ΄ όλο ότι πήρε τεράστιες διαστάσεις στη γη, δεν δόθηκε τόση σημασία από τους ανθρώπους όση θα έπρεπε. Είναι οι προφητείες, οι οποίες σαν ενδιαφέρον του Θεού για να μάθουν οι άνθρωποι ότι υπάρχει αθανασία γι΄ αυτούς, προφητεύουν τα γενικά γεγονότα της ιστορίας της γης. Στο βιβλίο μας «Δευτέρα Παρουσία» αποδεικνύουμε με τα γνωστά γεγονότα της ιστορίας, ότι όλες οι προφητείες του Θεού για τα γενικά γεγονότα της γης, πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη ακρίβεια.
Χρειάζονται, λοιπόν, άλλες αποδείξεις, της νοητικής υπόστασης των πάντων και της δημιουργίας τους από ΜΙΑ νόηση του σύμπαντος (Θεό) ; Διαβάστε αυτό το βιβλίο :

Νίκος Αιμίλιος
«ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ»
Το βιβλίο που αποδεικνύει ότι ζούμε στην εποχή της «Δευτέρας Παρουσίας».
ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ - Χωρισμένου σε δέκα βιβλία – κεφάλαια :
1ο βιβλίο : Υλικό σύμπαν. Σελίδες 40. Επιστημονικές μελέτες της ύλης που αποδεικνύουν, διά του τρόπου της σύστασης και της λειτουργίας της ύλης, ότι υπάρχει Θεός.
2ο βιβλίο : Ψυχοχλογία. Σελίδες 22. Αποδείξεις επιστημονικές, νοητικής υπόστασης του σύμπαντος… Και όλες οι ψυχο-νοητικές δημιουργίες του ανθρώπινου πνεύματος.
3ο βιβλίο : Η θεωρία της «Μεγάλης έκρηξης». Σελίδες 20. Ασφαλείς αποδείξεις ότι το υλικό σύμπαν γεννιέται και πεθαίνει, σαν θνητή υλική μονάδα, από τους νόμους ενός νοητικού νομοθέτη, ώστε φαίνεται πως τα πάντα έχουν νοητική υπόσταση.
4ο βιβλίο : Οι φιλοσοφικές θεωρίες της γης. Σελίδες 40. Η πάλη ζωής και θνάτου – ή καλού και κακού. Η διαλεκτική, από όπου προκύπτει η νοητική εξέλιξη του ανθρώπου.
5ο βιβλίο : Η πολιτική ιστορία της γης. Σελιδες 30. Η πολεμοκρατία και η βία, που είχε δούλο τον άνθρωπο ως σήμερα. Η εξέλιξη του ανθρώπου προς την ελευθερία και την Δημοκρατία, με στόχο την παγκόσμια ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη του Θεού.
6ο βιβλίο : Οι θρησκείες. Σελιδες 40. Η αποκάλυψη ότι υπάρχει αθανασία για τον άνθρωπο. Η διαλεκτική πάλη των θρησκειών και τα λίγα λάθη τους, που τα επισημαίνει η Αγία Γραφή, και η εξέλιξη προς το Κράτος του Θεού, που θα φέρει στη γη την ειρήνη και την δικαιοσύνη.
7ο βιβλίο : Οι προφητείες της Βίβλου. Μελέτες και αποδείξεις με στοιχεία της ιστορίας, ότι όλες οι προφητείες της Βίβλου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη ακρίβεια.
8ο βιβλίο : Οι Χριστιανικές προφητείες. Σελίδες 32. Μελέτες και αποδείξεις ότι όλες οι προφητείες του Χριστού παγκοσμίως, του Αγαθάγγελου ως προφήτη της Ευρώπης και του Κοσμά Αιτωλού ως προφήτη της Ελληνικής Επανάστασης, πραγματοποιήθηκαν όλες.
9ο βιβλίο : Το όραμα του Αρμαγεδδώνα. Σελίδες 20. Τα αποτελέσματα του οράματος, οι πνευματικές συνομιλίες και η «Δευτέρα Παρουσία».
10ο βιβλίο : Η «Δευτέρα Παρουσία». Σελίδες 150. Προφητείες ότι θα ξεκινήσει από την Ελλάδα η πραγματοποίηση της Δευτέρας Παρουσίας. Και γενικά συμπεράσματα από τη ζωή της γης και από την αθάνατη ζωή των ανθρώπων που ζουν στην αθανασία.
* * *
Αποδείξεις πραγματοποίησης των προφητειών των γενικών γεγονότων της γης :
1) Ο προφήτης Δανιήλ, λέει για την εμφάνιση του Μεγάλου Αλεξάνδρου και για τη σίγουρη νίκη του, κατά την εκστρατεία του στην Ασία. Μιλάει με ονόματα των κρατών Περσίας και Ελλάδας, ώστε είναι αδύνατο να αμφισβητηθεί η προφητεία από κανέναν.
Μιλάει για το όραμα της επίθεσης της Μηδείας και Περσίας κατά της Ελλάδας και μετά για την επίθεση του Μεγάλου Αλεξάνδρου εναντίον τους, λέγοντας : «εξήλθε νικών και ίνα νικήσει». Δηλαδή προβλέπεται η νίκη του. Και λέει ότι του εξήγησε ο αρχάγγελος Γαβριήλ : «Τα δύο κέρατα που είδες είναι οι βασιλείς της Μηδείας και Περσίας και ο τριχωτός τράγος είναι ο βασιλεύς της Ελλάδος (ο Μέγας Αλέξανδρος,  αφού πρώτα ανακηρύχθηκε αντιπρόσωπος όλων των Ελλήνων, ξεκίνησε τον πόλεμο κατά των Περσών, άρα ξεκίνησε σαν άρχων της Ελλάδας). Και όταν συνετρίβει, μετά τις νίκες του, ανέβησαν τέσσερα κέρατα (κράτη) αντ΄ αυτού, ουχί κατά την δύναμην αυτού». (Χωρίσθηκε το κράτος του σε 4 κράτη). «Και τώρα θέλω σοι αναγγείλει την αλήθειαν : Ιδού τρεις βασιλείς θέλουσι εγερθεί εν Περσία, και ο τέταρτος θέλει είσθε πολύ πλουσιότερος παρά παντός, και αφού κραταιωθεί εν τω πλούτω αυτώ, θέλει διεγείρει το παν, εναντίον του βασιλείου της Ελλάδος». Και αναφέρει ότι «θα έλθει μετά ο άρχων της Ελλάδος, και αφού νικήσει τους βασιλείς της Μηδείας και Περσίας, το βασίλειό του θα διαιρεθεί εις τέσσερις ανέμους, αλλά όχι στους απογόνους του, ουδέ κατά την εξουσία αυτού». Και πραγματικά το βασίλειο του Μ. Αλεξάνδρου χωρίσθηκε σε τέσσερα κράτη. Δεν είναι εκπληκτική η πρόβλεψη και η πραγματοποίηση από τον Θεό, όλων αυτών των γεγονότων της ιστορίας, μετά τόσα χρόνια και με τόση ακρίβεια, που προφητεύθηκαν πριν 2.300 χρόνια και το έγραψε ο Δανιήλ, ότι θα συμβούν περίπου μετά τόσα χρόνια ;
2) Ο προφήτης Ησαϊας, λέει για την εμφάνιση του Χριστού. «Μεγάλης βουλής άγγελος… μεγάλη η αρχή αυτού…(έγινε η ζωή του, αρχή όλων των χρονολογιών της γης)… της ειρήνης αυτού ουκ εστί όριον… δεν θα έχει ωραιότητα και δόξα… σε άσχημα χάλια θα τον καταντήσουν οι σταυρωτές αυτού… θα είναι περιφρονημένος, γεμάτος πληγές… και όμως θα σηκώσει το βάρος των αμαρτιών των ανθρώπων… θα πάει σαν αρνί στη σφαγή… δεν θα παραπονεθεί για όσα του κάνουν… κ.ά.». Προφητεία 740 χρόνια προ Χριστού. Προφήτευσε και πολλά άλλα ο πρ. Ησαϊας κατά της ειδωλολατρείας των εικόνων και κατά των βασιλέων, και γι΄ αυτό ο βασιλεύς Μανασσής διέταξε να κόψουν τα χέρια και τα πόδια του Ησαϊα με πριόνι. Το φρικτότερο βασιλικό έγκλημα των αιώνων.
3) Ο Χριστός και οι Απόστολοί του, λένε πάρα πολλά για την επικράτηση του Χριστιανισμού στον κόσμο. Έγινε μια μεγάλη θρησκεία σήμερα και δεν υπάρχει χωριό στην επικράτειά της, που να μην έχει τουλάχιστον μια Εκκλησία. Δεν είναι τεράστιο θαύμα του Θεού αυτό, οργάνωσης και κοινωνικής επιτυχίας ; Ενώ ο Χριστός ήταν στους ουρανούς… να διαδοθεί μια θρησκεία σε τέσσερις αιώνες, στο όνομά του, που να επικρατήσει σε όλον τον κόσμο ;
4) Ο Αγαθάγγελος, ο προφήτης της Ευρώπης, προβλέπει τα γεγονότα που συνέβησαν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, μετά το 1274 μ. Χ. που έγραψε την προφητεία του : Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία – Πορτογαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Πολωνία, Ρωσσία, Ελβετία.
Θα μείνετε έκπληκτοι διαβάζοντας σ΄ αυτό το βιβλίο, τα γεγονότα που πρόβλεψε για όλη την Ευρώπη :
---Την Ελληνική υποδούλωση στους Μωαμεθανούς και απελευθέρωση μετά 400 χρόνια.
---Την Γαλλική επανάσταση. Κατακτήσεις Ναπολέοντα, ήττα του, εξορία του και θάνατός του. Κατάργηση της βασιλείας στην Γαλλία και επικράτηση των νέων Δημοκρατικών ιδεών.
--- Η Ισπανία και Πορτογαλλία, ότι θα γίνουν ισχυρές χώρες στην ξηρά και στην θάλασσα και θα καταλήξουν σε μια ένωση (της Ευρώπης;).
--- Στην Αγγλία πρόσκαιρη κατάργηση της βασιλείας. Και επάνοδός της, για να καταργηθεί η βασιλεία εκεί τελευταία από όλα τα κράτη της Ευρώπης.
--- Στην Ιταλία, αλληλοσκοτώνονταν τα πολλά κρατίδιά της και αφού ενώθηκαν σταμάτησαν οι πόλεμοι μεταξύ τους.
--- Στην Γερμανία, ο Χίτλερ και η φρικώδης σφαγή των Εβραίων και πολλών άλλων λαών. Ήττα αυτών των βαρβάρων και καταδίκη παγκόσμια με τιμωρία των πρωταίτιων.
--- Στην Πολωνία, «επί μακρόν τα ύδατα του Βιστούλα θα χρωματισθούν με αίμα και θα αναστηθεί στο τέλος των καιρών».
--- Στη Ρωσία, θα εμφανισθεί ο Στάλιν. Θα ενωθούν και θα επιτεθούν οι χώρες της Ευρώπης εναντίον του. Τελικά θα πολεμήσει τρία χρόνια με τον Χίτλερ.
--- Ψυχρός πόλεμος, απειλή πυρηνικού πολέμου. Αυτή θα είναι η τελευταία αναμέτρηση.
--- Η Ελβετία, θα γίνει το άσυλο των καταδιωκομένων της Ευρώπης.
--- Τέλος… «θα γίνει η παγκόσμια ειρήνη και οι άνθρωποι θα αγαπώσι αλλήλους ως αδελφοί και ουδείς θα πιστεύει εαυτόν καλύτερον ή ισχυρότερον του πλησίον του».
5) Ο προφήτης Κοσμάς Αιτωλός : Παρ΄ όλο που είναι βασικά ο προφήτης της Ελληνικής επανάστασης και της απελευθέρωσης των Ελλήνων από τον Τουρκικό ζυγό, προβλέπει και επιστημονικές ανακαλύψεις, όπως του τηλεφώνου, του αυτοκινήτου, του αεροπλάνου κ.ά.
6) Πάρα πολλές άλλες προφητείες θα διαβάσετε σ΄ αυτό το βιβλίο, που όλες πραγματοποιήθηκαν αποδεδειγμένα, κατά την ιστορία της γης - και πάρα πολλές πραγματοποιήθηκαν σήμερα.
7) Στο βιβλίο αυτό προβλέπεται ότι θα γίνει διά του "Κράτους του Θεού" μια παγκόσμια Δημοκρατική κοινωνική ειρηνική επανάσταση των λαών όλης της γης, για καλά ημερομίσθια και συντάξεις όλων, χωρίς ανέργους και με συχνή δίκαια ανακατανομή του πλούτου, ώστε όλοι να έχουν ένα καλό εισόδημα για να αγοράζουν όλα τα προϊόντα και να κινείται η αγορά ώστε να μην υπάρχουν οικονομικές Κρίσεις. Θα ενωθούν οι λαοί, θα καταργηθούν οι δικτατορίες, η διεθνής τοκογλυφία και γενικά οι τοκογλύφοι, το "Κράτος του Θεού" θα δίνει βοήθεια στις πολιτείες του χωρίς τόκους, οι Τράπεζες θα δίνουν δάνεια με τόκο 2%. Ήδη, στην Αίγυπτο, στη Λυβίη και σε άλλα κράτη, έγιναν οι πρώτες τέτοιες ειρηνικές Δημοκρατικές επαναστάσεις και έπεται συνέχεια. Ο Μουμπάρακ σκότωσε στην πρώτη επίθεσή του 100 άτομα και τραυμάτισε 2.000, στην δεύτερη σκότωσε 30 και τραυμάτισε 1.000 και στην τρίτη με άλογα και καμήλες σκότωσε 3 άτομα και τραυμάτισε περίπου 50, και όμως ο ειρηνικός Αιγυπτιακός λαός έθαψε τα θύματά του και δεν αντεπετέθηκε με σφαγές πολιτικών, οπότε θα σφάζονταν εκατοντάδες χιλιάδες σε εμφύλιο πόλεμο και θα νικούσαν τα όπλα. Και νίκησε ειρηνικά ο λαός, αφού ο Θεός βοήθησε ο Μουμπάρακ τελικά να παραιτηθεί. Ειρηνικά ακολουθεί και η σωστή Δημοκρατική εξέλιξη της Αιγύπτου. Το ίδιο συνέβει και στη Λυβίη με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες , όπως  και σε όλα τα απολυταρχικά κράτη της Βόρειας Αφρικής. Αλλά θα γίνουν αλλαγές και στις Δημοκρατίες όλου του κόσμου, για καλά ημερομίσθια και συντάξεις σε όλους, και για δίκαια κατανομή του πλούτου, ώστε τελικά, ειρηνικά, να ενωθούν όλα τα κράτη στην αληθινή Ιδανική Δημοκρατία του Θεού,  με έλεγχο του πλούτου, των τοκογλύφων και όλης της διακυβέρνησης των λαών,  δηλαδή στο "Ενα ποίμνιο του Χριστού", που θα φέρει και την παγκόσμια ειρήνη.
                                                         *  *  *
   --  Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις έννοιες: Θεός, αντίθεος, Αγία Γραφή, Λάθη των ανθρώπων, Συγχώρηση από τον Θεό, Διαστρέβλωση της ιστορίας, κ.ά., διατυπώστε την ερώτηση και θα σας απαντήσουμε.
*  *  *
-Αφού διαβάσετε τις εισαγωγικές σελίδες, αν θέλετε αφήστε ένα σχόλιο.

*  *  *


3 σχόλια:

  1. Στέλιος Τσαντίλας4 Ιουνίου 2010 στις 9:53 π.μ.

    Από αυτές τις 4 ιστοσελίδες φαίνεται ότι το βιβλίο "Δευτέρα Παρουσία" λέει πάρα πολλές σημαντικές αλήθειες για την σημερινή εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ιστοσελίδα e-theologia.blogspot.com , γράφουν πολλά σωστά για τον Παράκλητο της "Δευτέρας Παρουσίας" όμως έχουν ένα λάθος, ότι Παράκλητος είναι ο Ιωάννης ο πρόδρομος, ενώ ο Χριστός λέει καθαρά ότι είναι το Άγιο Πνεύμα.
    Νίκος Αιμίλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ιστοσελίδα των "Αγανακτισμένων" είναι πολύ μελετημένη. Καλό είναι να διαβάσουν την ιδεολογία και τους στόχους αυτούς πολλοί αγανακτισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή