Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Κατέβασε το βιβλίο μου "Δευτέρα Παρουσία" δωρεάν

(κλικ)

Και μετά Αποθήκευση.
---  Αγοράζετε το βιβλίο τηλ.  210-8846574, Εκδόσεις ΚΟΝΙΔΑΡΗ.
---  Το βιβλίο στα Αγγλικά τηλ. 210.3300.443 Εκδ. "Ίαμβος".
---  Είναι το βιβλίο με τίτλο "Δευτέρα Παρουσία του Χριστού", που φέρνει την "Παγκόσμια Ειρηνική Ιδανική Δημοκρατία του Θεού του Χριστού και του Αγίου Πνεύματος". Φέρνει την Ένωση του κόσμου στο "Ένα ποίμνιο" του Χριστού και την δικαιοσύνη του Θεού στη γη, που καταρρίπτει με επιστημονικά στοιχεία τον υλισμό και την αθεΐα ως λάθη του 19ου  αιώνα, όπου δεν υπήρχαν οι επιστημονικές γνώσεις της σύστασης της ύλης και της διάσπασης του ατόμου ύλης. Αποδεικνύει το βιβλίο με στοιχεία ότι όλες οι προφητείες της Αγίας Γραφής πραγματοποιήθηκαν, αρκετές σήμερα, εποχή της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού. Φέρνει την Ιδανική Δημοκρατία. 
--- Έχει εδώ αποκαλύψεις προσωπικές ύπαρξης Θεού. Επιστημονικές αποδείξεις, δείχνουν, ότι είναι αδύνατον να υπάρχουν όλα αυτά τα νοητικά θαύματα δημιουργίας, στον υλικό κόσμο, χωρίς ύπαρξη Θεού. Επιστημονική μελέτη κάθε σημείου του υλικού κόσμου, αποδεικνύει ότι τα πάντα τα κινούν τα νοητικά συμπλέγματα των νόμων του Θεού. 

---  Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε το 2005 από τις Εκδόσεις ΚΟΝΙΔΑΡΗ και έγινε Ιστοσελίδα του Internet το 2012. Και εκδόθηκε στα Αγγλικά σήμερα, από τις Εκδόσεις "Ίαμβος" τηλέφωνο 210.3300.443, οδός Χαρίλαου Τρικούπη 31 - Αθήνα.

    Όσοι διαβάσατε το βιβλίο αυτό και εγκρίνετε τις καλές ιδεολογίες του Χριστού, που τις χρησιμοποιεί  για να πραγματοποιήσει τον στόχο του, δημιουργίας "Κράτους της Ιδανικής Δημοκρατίας του Θεού του Χριστού και του Αγίου Πνεύματος"... Και μαζί να φέρει τον Παράδεισο του Θεού στη γη... κάνετε συζήτηση παντού για να πραγματοποιηθεί ο στόχος αυτού του βιβλίου.
    Συζητήστε στο Ίντερνετ σας, και στο Face Book σας, ότι το βιβλίο αυτό, είναι μεταφρασμένο στην Παγκόσμια Αγγλική γλώσσα... και ότι κυκλοφορεί παγκοσμίως, για να πραγματοποιήσει την "Ιδανική Δημοκρατία του Θεού" στη γη. Μιλήστε σε όλους να το συζητούν συνεχώς, με την συνεχή εντολή : "Ψηφίστε όλοι την Παγκόσμια Ιδανική Δημοκρατία του Θεού του Χριστού και του Αγίου Πνεύματος", που φέρνει την Ένωση του κόσμου στο "Ένα Ποίμνιο" του Χριστού, και μαζί φέρνει τον Παράδεισο του Θεού στη γη!... Αυτό το βιβλίο πρέπει να γίνει η πραγματικότητα ένωσης όλων των λαών της γης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου